Exposició

Image

Julieth Rodríguez Soronellas
LJH

Del 7 al 29 de febrer de 2020

Centre d'ArtCreacióExhibicióLaboratoriCal Massó

Centre d'ArtCreacióExhibicióLaboratori

Cal Massó

Image

Història

Cal Massó va ser construït l’any 1920 com a destil·leria de licors per l’empresari reusenc Josep Massó i Sendrós i dissenyat per l’arquitecte Pere Caselles.

Únic i singular

És un espai rehabilitat l’any 2005 i amb una segona fase de rehabilitació feta entre el 2007 i el 2009 pels arquitectes reusencs David Tàpias i Núria Salvadó.

Des de la seva rehabilitació el Centre d’Art Cal Massó ha acollit gran diversitat d’artistes que han ampliat el ventall cultural de Reus.
Ara ha començat una nova etapa de gestió en què es pretén donar cabuda a l’exhibició, la formació i a la creació artística multidisciplinària.

El Centre d’Art Cal Massó és un equipament únic i singular, que vol ser una plataforma per a la creació, producció, formació, i exhibició artística multidisciplinària, concretament les arts escèniques (teatre, circ i dansa), la música i les arts plàstiques i visuals; Cal Massó pretén, també, difondre, donar visibilitat i promocionar les propostes artístiques contemporànies que porta a terme.

Al mateix temps, és un centre compromès amb el seu entorn, i aspira a ser un lloc que vinculi la cultura i les propostes artístiques que realitzem amb la societat, tot creant sinèrgies amb el públic en general i amb diferents col·lectius, en concret. Es tracta d’acostar les arts a la ciutadania mitjançant el desenvolupament de l’activitat artística de Cal Massó.

Cal Massó:serveis

Image

Cafeteria de Cal Massó

Comptem amb cafeteria i pati, i servei de bar en aquests horaris:

  • De dimecres a dissabte de 18h a 22h

La cafeteria també estarà oberta en horaris que coincideixin amb la programació cultural del centre.

Image
Image

Lloguer d'espais

La singularitat de l’arquitectura del Centre permet allotjar activitats i actes de diversos tipus, tal com presentacions, sopars, xerrades, rodes de premsa, etc.