Actualitat

Actualitat

'WALKABOUT: a la recerca de l'espiritualitat', de Miguel Cabrerizo

'WALKABOUT: a la recerca de l'espiritualitat', de Miguel Cabrerizo

 

 

 

“Caminar sense una trajectòria definida, fer front a perills, trencar la quarta paret, bolcar-se amb els altres, trobar i sentir, és un recopilatori dels meus viatges i el propòsit de la meva vida.”

El fotògraf Miguel Cabrerizo ens presenta l'exposició 'Walkabout: a la recerca de l'espiritualitat', un recull de 12 fotografies dels seus viatges.

 


Miguel Cabrerizo Tejero, Reus 1993


La meva professió principal és l'hoteleria, formació d'audiovisuals, de passió la fotografia i els viatges on descobreix llocs i gent meravellosa.

De petit freqüentava molt el cinema Reus Palace, no hi havia cap setmana que no hi anés. Crec que això té una mica a veure amb la meva passió actual per la fotografia, en aquests instants es va plantar una llavor que amb els anys ha anat germinant.

Als 16 anys vaig haver de marxar uns anys a Cantàbria per treballar a l'hoteleria, vaig retornar al cap d'uns anys per seguir treballant en el mateix sector fins que em vaig preguntar quin era realment el propòsit de la meva vida... llavors vaig plantejar-me el fet de formar-me; el meu objectiu era fer un CFGS d'Audiovisuals, amb l'objectiu d'aprendre tot el que estigués relacionat amb les arts cinematogràfiques. A poc a poc vaig adonar-me el que realment m'apassionava era la fotografia. A partir d'aquí, vaig ser autodidacta, assaig i error.


Em van proposar fer un primer viatge al Marroc, un viatge que, més endavant, em faria descobrir la fotografia de viatge i retrat. A partir d'aquí, no he parat de fotografiar llocs màgics, on hi he intentat transmetre les meves il·lusions, la meva visió del món i de les persones meravelloses que he conegut al Marroc, Itàlia, Islàndia, Sri Lanka i Maldives.

Residència Clara Cortés i Moritz Grenz

Cal Massó va acollir als artistes de circ Clara Cortés i Moritz Grenz durant el mes de novembre de 2019 per a crear el seu nou espectacle Let's see what they cook over there.

'UN TOMB PER REUS' de Tino Taltavull

'UN TOMB PER REUS' de Tino Taltavull

El fotògraf Tino Taltavull ens presenta l'exposició 'Un tomb per Reus', 12 imatges analògiques i en blanc i negre, revelades per ell mateix.

 

Es tracta d'imatges captades al carrer, d'instants. Són moments únics que passat el temps deixaran d’existir o ja no seran iguals, com pot ser: un carrer, un edifici o la mirada d’un nen.​

 

Tota la seva fotografia és analògica i en blanc i negre, ell mateix revela els carrets de 35mm i 120mmm, en un petit espai que ha anat equipant amb el temps.

 

 

Tino Taltavull, Maó 1948

Tino Taltavull Olives, nascut a Maó (1948), els seus inicis en la fotografia són d’adolescent amb una instamàtic. Als principis dels 70, just  arribar a Reus entra a formar part de la coneguda Agrupació fotogràfica de Reus. Al llarg dels anys ha anat canviant de màquina de fotografiar passant per Pentax, Nikon i actualment amb Leica. Participa en diferents concursos, dels quals en treu algun premi, i fins i tot guanya:

  • (1976) Concurs fotogràfic Setmana Santa de la Selva del Camp
  • (1977) Concurs fotogràfic TVE, programa “Cosas”
  • (1978) Concurs Festa Major de Marçà
  • (1983 – 1990 – 1991) Concurs fotogràfic Aplec Baix Camp

 

També ha participat en diferents exposicions, les més recents:

  • (2010) Exposició Ajuntament de Salou i Cambrils
  • (2010) Exposició Santa Llúcia de Reus
  • (2018) Exposició Museu d’Art i Història de Reus

 

Informació bàsica

Inauguració de l'exposició: Dimecres 4 de desembre a les 20h

 

Lloc: Cafeteria de Cal Massó (Carrer Sant Celestí, davant del número 19) 

 

Horaris de visita: Del 8 de gener a l'1 de febrer de 2020, de dimecres a dissabte de 18h a 22h.

L’Exposició de fotografies ‘GRANS’ de Meritxell Perpinyà es podrà visitar tot el mes de desembre a Cal Massó

L’Exposició de fotografies ‘GRANS’ de Meritxell Perpinyà es podrà visitar tot el mes de desembre a Cal Massó

 

  • L’Exposició fotogràfica de Meritxell Perpinyà s’inaugurarà el proper dimecres dia 4 de desembre a les 20h a la Cafeteria de Cal Massó, i es podrà visitar durant tot el mes de desembre, de dimecres a dissabte de 18h a 22h.

 

  • Aquesta exposició s’emmarca dins el cicle ’12 mesos, 12 fotògrafs, 12 imatges’ a Cal Massó, que cerca donar a conèixer fotògrafs de la zona a través de les seves imatges.

 

 

La fotògrafa Meritxell Perpinyà exposa el seu treball ‘GRANS’ al Centre d’Art Cal Massó, un total de 12 retrats d’unes sessions realitzades entre el 2015 i el 2018 a la Residència de la Gent Gran l’Onada, a Sant Carles de la Ràpita.

Amb aquestes fotografies, Perpinyà ens vol mostrar aquesta darrera etapa de la nostra existència. Ha vist bellesa, experiència, amor, dignitat i energia. També malaltia i solitud.

Vol reflectir com conviuen aquestes persones amb la certesa de saber que està a punt d’arribar aquell moment, el moment d’iniciar un viatge en solitud, cap a un destí desconegut. En moltes mirades ha vist que aquesta hora no voldrien que arribés mai, d’altres, es pregunten perquè no arriba, estan cansats d’esperar.

( http://www.calmasso.cat/actualitat/13-exposicions/34-grans-de-meritxell-perpinya )

 

 

Meritxell Perpinyà Masip (Reus 1972) de professió es dedica al comerç, de formació és química, de passió és fotògrafa, i de veritat, és una persona inquieta i curiosa.

De ben aviat  es va enamorar de la natura i els entorns pròxims de la seva terra, més endavant va poder viatjar i va ser aleshores quan es va iniciar en el món de la fotografia argèntica amb una càmera Canon EOS 500N.

Des d’aleshores fins ara, passant per l’aprenentatge de la fotografia digital i el seu processat o revelat posterior, no ha parat de fotografiar. Sense deixar mai la càmera analògica, la fotografia de natura i persones ha estat i és encara, la seva gran passió.

S'expressa a través de la fotografia, s'explica millor amb la càmera que amb les paraules i intenta reflectir en cada imatge les seves inquietuds, les passions, les pors, les alegries ... , el món tal com ella el veu.

 

 

 ‘12 MESOS, 12 FOTÒGRAFS, 12 IMATGES’

 

Amb l’objectiu de donar un impuls a les arts visuals i en concret a la fotografia i la imatge, neix el cicle ’12 mesos, 12 fotògrafs, 12 imatges’. Es tracta d’un cicle de 12 exposicions de fotografia, cadascuna amb 12 imatges exposades i de 12 creadors diferents, tots fotògrafs locals i de la zona. Cadascuna estarà exposada 1 mes a la cafeteria de Cal Massó.

Seran exposicions de diferents temàtiques, i que puguin interessar al públic en general però també a públic especialitzat. L’objectiu del cicle és donar a conèixer creadors del territori, concretament fotògrafs, a través de les seves imatges i propostes artístiques; a més, volem posar en valor les arts visuals a la ciutat de Reus. Amb aquest cicle d’exposicions també busquem arribar a nous públics no consumidors habituals de cultura.

 

____________________________________________________

 

INFORMACIÓ BÀSICA DE L’EXPOSICIÓ:

 

Inauguració de l’exposició: Dimecres 4 de desembre a les 20h del vespre

Lloc: Cafeteria de Cal Massó ( carrer Sant Celestí davant del núm. 19)

Horaris de visita de l’exposició: Tot el mes de desembre, de dimecres a dissabte de 18h a 22h.

 

 

___________________________________________________________

Per més informació:

www.calmasso.cat

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

689 045 484 (Marta Grau)

'GRANS' de Meritxell Perpinyà

'GRANS' de Meritxell Perpinyà

És vell, és vella.

Sap que està a punt d’arribar aquell moment, que no envellirà més, que s’haurà acabat, que haurà arribat l’hora.

El moment d’iniciar un viatge en solitud, cap a un destí desconegut.

En moltes mirades he vist que aquesta hora no voldrien que arribés mai, d’altres, es pregunten perquè no arriba, estan cansats d’esperar.

Envellir sembla una putada, sí, però l’altra opció, és pitjor. 

Afrontar la vellesa i la mort d’una forma natural i digna, implica parlar-ne al llarg de tota la vida, començant per la infantesa.

No amagar aquesta darrera etapa de la nostra existència, com si fos una etapa decadent, ¡no ho és! He vist bellesa, experiència, amor, dignitat i energia. També malaltia i solitud, però no són exclusives de la vellesa, i menys, en la nostra societat actual.

Hem nascut per morir, cert!, però entremig, podem decidir viure.

En aquesta exposició us mostro 12 retrats d’unes sessions realitzades entre el 2015 i el 2018 a la Residència de la Gent Gran, l’Onada, a Sant Carles de la Ràpita.

 

Meritxell Perpiñà Masip, Reus 1972

 

De professió el comerç, de formació química, de passió fotògrafa i de veritat, una persona inquieta i curiosa.

De ben aviat  em vaig enamorar de la natura i els entorns pròxims de la meva terra, més endavant vaig poder viatjar i va ser aleshores quan em vaig iniciar en el món de la fotografia argèntica amb una càmera Canon EOS 500N.

Des d’aleshores fins ara, passant per l’aprenentatge de la  fotografia digital i el seu processat o revelat posterior, no he parat de fotografiar.

Sense deixar mai la càmera analògica, la fotografia de natura i persones han estat i són encara, la meva gran passió.

M'expresso a través de la fotografia, m'explico millor amb la càmera que amb les paraules i intento reflectir en cada imatge les meves inquietuds, les passions, les pors, les alegries..., el món tal com jo el veig.

 

Informació bàsica

Inauguració de l'exposició: Dimecres 4 de desembre a les 20h

Lloc: Cafeteria de Cal Massó (Carrer Sant Celestí, davant del número 19) 

Horaris de visita: Tot el mes de desembre, de dimecres a dissabte de 18h a 22h.

Càpsula de creació de dansa i moviment amb Ivelice Brown

La ballarina Ivelice Brown va dinamitzar la càpsula de creació de dansa i moviment, la qual va compartir amb alumnes de l'escola d'educació especial Nostra Senyora del Mar de Reus.

Programació de novembre i desembre a Cal Massó!

Ja podeu consultar tota la programació de novembre i desembre a Cal Massó!

 

La tardor segueix a Cal Massó amb diferents propostes durant el mes de novembre i desembre. Hem programat 2 concerts, el primer el dia 30 de novembre a les 21h, amb el Marcel Lázara i la Júlia Arrey, que ens presentaran el seu nou espectacle KM.0 – Pedalant endins a la sala gran de Cal Massó; i el diumenge 1 de desembre a les 19h , The New Catalan Ensemble en format sextet i Josep Pedrals a la recitació, ens oferirà Bestiari en concert.

Els dia 19 de novembre a les 18:30h l’associació SUPERA’T, de persones amb l’espectre autista, farà el seu acte de presentació a Cal Massó, amb una xerrada – col·loqui i música en directe amb Joan Masdéu.

També tenim programades 3 presentacions de llibres; el dia 22 de novembre a les 19:30h en Xavier Bosch presentarà la seva novel·la ‘Paraules que tu entendràs’, la seva darrera novel·la d’èxit. La segona serà el dia 28 de novembre a les 19:30h, que consistirà en una performance artisticoliterària de presentació del llibre digital de Lena Paüls ‘Bombes de llavors’; i per últim, el dia 13 de desembre a les 19h, l’Ame Soler presentarà el seu llibre ‘Som les netes de les bruixes que no vau poder cremar’, acte organitzat per Bat a bat.

No ens oblidem dels espectacles familiars, i és per això que per al dia 29 de desembre a les 18h hem programat el nou espectacle de titelles de l’Arnau Colom: ‘Matito i la Sirena Hidràulica’.

A part, fins al dia 28 de novembre podeu visitar l’exposició d’escultures ÀNIMES de l’artista ARES, i l’exposició de fotografies ‘Noves Vides’ de la fotògrafa Rosa Llaveria, de dimecres a dissabte de 18h a 22h a Cal Massó.

 

Per més informació de tots els esdeveniments programats cliqueu a la web de Cal Massó: http://www.calmasso.cat/agenda des d’on també podeu accedir a la plataforma per a la compra de les entrades. També ens podeu seguir mitjançant les nostres xarxes socials a Facebook, Instagram i Twitter.

 

________________________________________________________

El Centre d’Art Cal Massó és un equipament únic i singular, que vol ser una plataforma per a la creació, producció, formació, i exhibició artística multidisciplinària, concretament les arts escèniques (teatre, circ i dansa), la música i les arts plàstiques i visuals.

 

Al mateix temps, és un centre compromès amb el seu entorn, i aspira a ser un lloc que vinculi la cultura i les propostes artístiques que realitzem amb la societat, tot creant sinèrgies amb el públic en general i amb diferents col·lectius, en concret. Es tracta d’acostar les arts a la ciutadania mitjançant el desenvolupament de l’activitat artística de Cal Massó.

___________________________________________________________

Per més informació:

www.calmasso.cat

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

‘ÀNIMES’, 20 escultures l'artista ARES, s'exposaran a Cal Massó

 

  • L’Exposició ÀNIMES de l’escultor ARES s’inaugurarà el proper dijous dia 7 de novembre a les 20h a Cal Massó, i es podrà visitar del 7 al 28 de novembre, de dimecres a dissabte de 18h a 22h.

 

  • Aquesta exposició, que integra 20 escultures, és fruit d’una intuïció que cerca l’ànima de l’art a partir de les històries viscudes als cavallets de pintura.

 

 

L’escultor Ares estrena l’exposició ÀNIMES al Centre d’Art Cal Massó, en la qual ens mostra 20 obres, totes fetes a partir de fustes, retalls i parts de cavallets de pintura. Cada peça és com un missatge dins una ampolla que al trobar-se a la platja pot ser redescoberta i interpretada.

 

ÀNIMES és, doncs, fruit d’una intuïció que cerca l’ànima de l’art a partir de les històries viscudes als cavallets de pintura.

 

La inconsciència en que s’ha creat inicialment part de l’escultura, fruit d’anys de pintures involuntàries i de la participació inconnexa de diverses persones, suggereixen una llibertat i una expressivitat que ha captivat a l’escultor per desenvolupar les peces que es mostren.

 

Les escultures neixen per donar valor a la pell de colors que recobreix la superfície dels cavallets al llarg dels anys, i que, juntament amb els volums propis de l’arquitectura dels cavallets,  ens aboquen a situacions i paisatges imaginats.

 

 

José Antonio Ares i Río va néixer a Lleó el 1968, però viu a Barcelona des del 1979. Va estudiar i es va llicenciar en Belles Arts a la Universitat de Barcelona, en l'especialitat d'Escultura. Va cursar estudis de doctorat al programa "Escultura i mestissatge cultural" a la mateixa facultat, combinant-los amb els de gravat a l'Escola Industrial de Barcelona i de cisellat a l'Escola Massana de Barcelona.

Com a escultor, ha participat en diversos projectes i exposicions, tan individuals com col·lectius.

Ha publicat dos llibres sobre tècniques del metall relacionats amb l'àmbit escultòric "El Metal" d'àmbit general i "Forja" dedicat exclusivament a aquestes tècniques, ambdós publicats per Parramon Ediciones.

Actualment i des de 1997 compagina la pràctica escultòrica amb la docència de tècniques escultòriques com a mestre de taller a la Facultat de Belles Arts de la Universitat de Barcelona.

http://www.ares.cat/

https://www.instagram.com/ares_escultura/

 

Més informació de la inauguració: http://www.calmasso.cat/agenda/46-inauguracio-exposicio-animes?date=2019-11-07-20-00

 

Per consultar el catàleg digital de l’exposició: http://www.calmasso.cat/exposicions/animes-d-ares

 

 

INFORMACIÓ BÀSICA DE L’EXPOSICIÓ:

 

Inauguració de l’exposició: Dijous 7 de novembre a les 20h del vespre

Lloc: Centre d’Art Cal Massó ( carrer Pròsper de Bofarull, 7)

Horaris de visita de l’exposició: Del 7 al 28 de novembre, de dimecres a dissabte de 18h a 22h.

 

_______________________________________________________

Per més informació:

www.calmasso.cat

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

689 045 484 (Marta Grau)

CAL MASSÓ ACULL LA SEGONA RESIDÈNCIA: ELS ARTISTES DE CIRC CLARA CORTÉS I MORITZ GRENZ

CAL MASSÓ ACULL LA SEGONA RESIDÈNCIA: ELS ARTISTES DE CIRC CLARA CORTÉS I MORITZ GRENZ

Aquest mes de novembre Cal Massó acull la segona residència d’artistes, concretament als artistes de circ Clara Cortés i al Moritz Grenz, que s’instal·laran durant 2 setmanes (del 4 al 17 de novembre) al nostre equipament per a experimentar, explorar i crear el seu nou projecte ‘Let’s see what they cook over there’.

 

“Let’s see what they cook over there” combina circ, teatre físic i música.

L’equilibri és un dels focus des d’on s’inicia el procés creatiu. Equilibri entès com una qualitat física que els artistes busquen entre el trapezi i la cable fix. El trapezi és l’eina principal des d’on comença el projecte; Clara Cortés és trapezista, i Moritz Grenz és un artista de cable fix.

 

Grenz i Cortés exploren el ritme, el so i l’equilibri utilitzant la combinació de les seves disciplines i qualitats. En la seva recerca hi inclouen la tècnica del claqué; volen explorar com encaixa i com combina aquesta dansa amb les seves especialitats de circ.

 

 

Clara Cortés i Moritz Grenz es van graduar a l’ACAPA, l’Acadèmia de Circ i Arts Escèniques de Tilburg, Holanda; la Clara en la disciplina de trapezi fix, i el Moritz de cable fix.

Els dos han fet diversos cursos d’especialització en circ i altres disciplines artístiques i han treballat i desenvolupat propostes pedagògiques en l’àmbit del circ. Han creat espectacles tan junts com per separat i participat actuant i mostrant els seus espectacles en diferents Festivals de circ.

http://www.claracortes.cat/

https://www.moritzgrenz.com/

 

Els artistes residiran a Cal Massó durant dues setmanes, durant les quals, matins i tardes, treballaran en el procés creatiu del seu nou projecte. La residència culminarà amb una mostra oberta de la seva creació, la qual es portarà a terme durant el primer trimestre del 2020, quan el seu espectacle ‘Let’s see what they cook over there’ estigui enllestit’.

 

Què són les residències artístiques?

Una de les línies per les quals apostem a Cal Massó és la CREACIÓ ARTÍSTICA, i ho fem mitjançant el desenvolupament de Residències d’artistes i càpsules de creació.  Les Residències són una molt bona oportunitat per als artistes que necessiten un espai de creació i projecció, així doncs, des del Centre d’Art Cal Massó volem acollir i acompanyar nous projectes artístics en la seva creació, i en aquest sentit, oferirem dues residències anuals dirigides a artistes i col·lectius de disciplines diverses que vulguin néixer i créixer a casa nostra.

Durant la tardor 2019 realitzarem 3 residències a Cal Massó; la primera va ser al setembre, de música de cambra amb la formació Bärhof Ensemble; actualment s’està portant a terme la segona, amb la Clara Cortés i el Mortiz Grenz, amb el seu projecte de circ ‘Le’ts see what they cook over there’, i finalment, la darrera residència, a finals de novembre, serà de dansa i moviment, i ens visitarà la ballarina Antonella Cassarotti per a crear el seu nou projecte ‘Difuminar una línia inexistente’.

 

A inicis de novembre publicarem les bases de la convocatòria per a presentar propostes per  a les residències de la primavera 2020. Tota la informació sobre la Residència i les bases de la convocatòria es pot consultar a la web a partir del mes de novembre http://www.calmasso.cat/creacio

 

___________________________________________________________

Per més informació:

www.calmasso.cat

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

689 045 484 (Marta Grau)

'NOVES VIDES' de Rosa Llaveria

'NOVES VIDES' de Rosa Llaveria

Un recull de 12 fotografies d'embaràs i nadons acabats de néixer.

 

Rosa Llaveria

Rosa Llaveria és de Reus però nascuda a Tarragona el 1978. Va descobrir la fotografia ja de gran i per casualitat al veure un anunci d'un curs d'un any de fotografia.

No havia tingut mai una càmera a les mans però el primer dia que la va tenir ja va saber que seria per sempre. Després d'aquest curs ja es va muntar el primer estudi als baixos de casa i poc a poc va anar tenint clients mentre es seguia formant a Barcelona a l'Institut d'Estudis fotogràfics on es va especialitzar en fotografia social; a l'acabar es va dedicar uns anys a fer bodes al mateix temps que anava fent fotografia d'embaràs i infantil al seu estudi; l'any 2013 va obrir el seu estudi al centre de Reus, al Carrer Jesús 15 que porta el seu nom, Rosa Llaveria.

Cada vegada més els seus clients la van anar portant cap a la fotografia infantil i va seguir formant-se en aquesta disciplina assistint a diferents cursos a Barcelona i Madrid amb fotògrafs de renom a nivell nacional i internacional.

Al cap dels any s'ha anat especialitzant en fotografia newborn (recent nascuts) que es fa durant els primers 15 dies del nadó, són sessions molt delicades i difícils. Li encanta que les famílies puguin tenir records tant especials com aquest.

També fa sessions d'embaràs, sessions infantils, comunions, books varis, fotografia de dansa, espectacles i bodes.

 

Informació bàsica

Inauguració de l'exposició: Dimecres 30 d'octubre a les 20h

Lloc: Cafeteria de Cal Massó (Carrer Sant Celestí, davant del número 19) 

Horaris de visita: Tot el mes d'octubre, de dimecres a dissabte de 18h a 22h.

 

 

‘INTRO’, una selecció d'escultures i pintures de l'artista Anees Maani s'exposaran a Cal Massó

 

  • L’Exposició d’escultures i pintures d’Anees Maani s’inaugurarà el proper dijous dia 10 d’octubre a les 20h a Cal Massó, i es podrà visitar del 10 al 30 d’octubre, de dimecres a dissabte de 18h a 22h.

 

  • Aquesta exposició, que integra 24 obres de pintura i escultura, serà la primera d’arts plàstiques en la nova etapa de Cal Massó.

 

L’artista jordà resident a Reus Anees Maani exposa part dels seus treballs al Centre d’Art Cal Massó, en una exposició que rep el nom de ‘INTRO’, una recerca i exploració de l'evolució de les formes en la natura i la cultura humana, que consta  d’un total de 24 escultures i pintures creades a Jordània, Malàisia, Kuwait i Espanya entre el 1997 i el 2019.

 

La feina d’Anees és una recerca i exploració de l'evolució de les formes en la natura i la cultura humana. Explora elements quotidians que apareixen de formes distintes en entorns diferents, i ho fa amb materials diversos, orgànics i no orgànics, artificials i naturals, antics i moderns.

 

Ve de Jordània, on va explorar l'art abstracte geomètric de l’Antiga Petra i altres períodes històrics de l’Orient Mitjà. Va viure tres anys a Malàisia, on va explorar diverses formes naturals dels boscos plujosos tropicals i del món submarí.

Ara s’ha traslladat a Catalunya, on li agradaria tenir una mirada més propera de l’escultura abstracta geomètrica i descobrir i explorar la seva evolució aquí; també voldria descobrir, entendre i provar algunes de les tècniques i els materials d’aquí. ( www.aneesmaani.com )

 

Més informació de la inauguració: http://www.calmasso.cat/agenda/40-inauguracio-intro?date=2019-10-10-20-00

 

Per consultar el catàleg digital de l’exposició: http://www.calmasso.cat/exposicions/intro-anees-maani

 

 

INFORMACIÓ BÀSICA DE L’EXPOSICIÓ:

 

Inauguració de l’exposició: Dijous 10 d’octubre a les 20h del vespre

Lloc: Centre d’Art Cal Massó ( carrer Pròsper de Bofarull, 7)

Horaris de visita de l’exposició: Del 10 al 30 d’octubre, de dimecres a dissabte de 18h a 22h.

 

_______________________________________________________

Per més informació:

www.calmasso.cat

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

689 045 484 (Marta Grau)

Agenda

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
1
2
3
4
5
6
7

Actualitat

Amb el suport de
Fundació Privada Reddis
Carnet Jove
Vermuts Miró
Surtdecasa.cat
Port de Tarragona
Amb el suport de
Fundació Privada Reddis
Carnet Jove
Port de Tarragona
Vermut Miró
Surtdecasa.cat