Actualitat

Actualitat

L’Exposició de fotografies ‘GRANS’ de Meritxell Perpinyà es podrà visitar tot el mes de desembre a Cal Massó

L’Exposició de fotografies ‘GRANS’ de Meritxell Perpinyà es podrà visitar tot el mes de desembre a Cal Massó

 

 • L’Exposició fotogràfica de Meritxell Perpinyà s’inaugurarà el proper dimecres dia 4 de desembre a les 20h a la Cafeteria de Cal Massó, i es podrà visitar durant tot el mes de desembre, de dimecres a dissabte de 18h a 22h.

 

 • Aquesta exposició s’emmarca dins el cicle ’12 mesos, 12 fotògrafs, 12 imatges’ a Cal Massó, que cerca donar a conèixer fotògrafs de la zona a través de les seves imatges.

 

 

La fotògrafa Meritxell Perpinyà exposa el seu treball ‘GRANS’ al Centre d’Art Cal Massó, un total de 12 retrats d’unes sessions realitzades entre el 2015 i el 2018 a la Residència de la Gent Gran l’Onada, a Sant Carles de la Ràpita.

Amb aquestes fotografies, Perpinyà ens vol mostrar aquesta darrera etapa de la nostra existència. Ha vist bellesa, experiència, amor, dignitat i energia. També malaltia i solitud.

Vol reflectir com conviuen aquestes persones amb la certesa de saber que està a punt d’arribar aquell moment, el moment d’iniciar un viatge en solitud, cap a un destí desconegut. En moltes mirades ha vist que aquesta hora no voldrien que arribés mai, d’altres, es pregunten perquè no arriba, estan cansats d’esperar.

( http://www.calmasso.cat/actualitat/13-exposicions/34-grans-de-meritxell-perpinya )

 

 

Meritxell Perpinyà Masip (Reus 1972) de professió es dedica al comerç, de formació és química, de passió és fotògrafa, i de veritat, és una persona inquieta i curiosa.

De ben aviat  es va enamorar de la natura i els entorns pròxims de la seva terra, més endavant va poder viatjar i va ser aleshores quan es va iniciar en el món de la fotografia argèntica amb una càmera Canon EOS 500N.

Des d’aleshores fins ara, passant per l’aprenentatge de la fotografia digital i el seu processat o revelat posterior, no ha parat de fotografiar. Sense deixar mai la càmera analògica, la fotografia de natura i persones ha estat i és encara, la seva gran passió.

S'expressa a través de la fotografia, s'explica millor amb la càmera que amb les paraules i intenta reflectir en cada imatge les seves inquietuds, les passions, les pors, les alegries ... , el món tal com ella el veu.

 

 

 ‘12 MESOS, 12 FOTÒGRAFS, 12 IMATGES’

 

Amb l’objectiu de donar un impuls a les arts visuals i en concret a la fotografia i la imatge, neix el cicle ’12 mesos, 12 fotògrafs, 12 imatges’. Es tracta d’un cicle de 12 exposicions de fotografia, cadascuna amb 12 imatges exposades i de 12 creadors diferents, tots fotògrafs locals i de la zona. Cadascuna estarà exposada 1 mes a la cafeteria de Cal Massó.

Seran exposicions de diferents temàtiques, i que puguin interessar al públic en general però també a públic especialitzat. L’objectiu del cicle és donar a conèixer creadors del territori, concretament fotògrafs, a través de les seves imatges i propostes artístiques; a més, volem posar en valor les arts visuals a la ciutat de Reus. Amb aquest cicle d’exposicions també busquem arribar a nous públics no consumidors habituals de cultura.

 

____________________________________________________

 

INFORMACIÓ BÀSICA DE L’EXPOSICIÓ:

 

Inauguració de l’exposició: Dimecres 4 de desembre a les 20h del vespre

Lloc: Cafeteria de Cal Massó ( carrer Sant Celestí davant del núm. 19)

Horaris de visita de l’exposició: Tot el mes de desembre, de dimecres a dissabte de 18h a 22h.

 

 

___________________________________________________________

Per més informació:

www.calmasso.cat

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

689 045 484 (Marta Grau)

'GRANS' de Meritxell Perpinyà

'GRANS' de Meritxell Perpinyà

És vell, és vella.

Sap que està a punt d’arribar aquell moment, que no envellirà més, que s’haurà acabat, que haurà arribat l’hora.

El moment d’iniciar un viatge en solitud, cap a un destí desconegut.

En moltes mirades he vist que aquesta hora no voldrien que arribés mai, d’altres, es pregunten perquè no arriba, estan cansats d’esperar.

Envellir sembla una putada, sí, però l’altra opció, és pitjor. 

Afrontar la vellesa i la mort d’una forma natural i digna, implica parlar-ne al llarg de tota la vida, començant per la infantesa.

No amagar aquesta darrera etapa de la nostra existència, com si fos una etapa decadent, ¡no ho és! He vist bellesa, experiència, amor, dignitat i energia. També malaltia i solitud, però no són exclusives de la vellesa, i menys, en la nostra societat actual.

Hem nascut per morir, cert!, però entremig, podem decidir viure.

En aquesta exposició us mostro 12 retrats d’unes sessions realitzades entre el 2015 i el 2018 a la Residència de la Gent Gran, l’Onada, a Sant Carles de la Ràpita.

 

Meritxell Perpiñà Masip, Reus 1972

 

De professió el comerç, de formació química, de passió fotògrafa i de veritat, una persona inquieta i curiosa.

De ben aviat  em vaig enamorar de la natura i els entorns pròxims de la meva terra, més endavant vaig poder viatjar i va ser aleshores quan em vaig iniciar en el món de la fotografia argèntica amb una càmera Canon EOS 500N.

Des d’aleshores fins ara, passant per l’aprenentatge de la  fotografia digital i el seu processat o revelat posterior, no he parat de fotografiar.

Sense deixar mai la càmera analògica, la fotografia de natura i persones han estat i són encara, la meva gran passió.

M'expresso a través de la fotografia, m'explico millor amb la càmera que amb les paraules i intento reflectir en cada imatge les meves inquietuds, les passions, les pors, les alegries..., el món tal com jo el veig.

 

Informació bàsica

Inauguració de l'exposició: Dimecres 4 de desembre a les 20h

Lloc: Cafeteria de Cal Massó (Carrer Sant Celestí, davant del número 19) 

Horaris de visita: Tot el mes de desembre, de dimecres a dissabte de 18h a 22h.

Càpsula de creació de dansa i moviment amb Ivelice Brown

La ballarina Ivelice Brown va dinamitzar la càpsula de creació de dansa i moviment, la qual va compartir amb alumnes de l'escola d'educació especial Nostra Senyora del Mar de Reus.

Programació de novembre i desembre a Cal Massó!

Ja podeu consultar tota la programació de novembre i desembre a Cal Massó!

 

La tardor segueix a Cal Massó amb diferents propostes durant el mes de novembre i desembre. Hem programat 2 concerts, el primer el dia 30 de novembre a les 21h, amb el Marcel Lázara i la Júlia Arrey, que ens presentaran el seu nou espectacle KM.0 – Pedalant endins a la sala gran de Cal Massó; i el diumenge 1 de desembre a les 19h , The New Catalan Ensemble en format sextet i Josep Pedrals a la recitació, ens oferirà Bestiari en concert.

Els dia 19 de novembre a les 18:30h l’associació SUPERA’T, de persones amb l’espectre autista, farà el seu acte de presentació a Cal Massó, amb una xerrada – col·loqui i música en directe amb Joan Masdéu.

També tenim programades 3 presentacions de llibres; el dia 22 de novembre a les 19:30h en Xavier Bosch presentarà la seva novel·la ‘Paraules que tu entendràs’, la seva darrera novel·la d’èxit. La segona serà el dia 28 de novembre a les 19:30h, que consistirà en una performance artisticoliterària de presentació del llibre digital de Lena Paüls ‘Bombes de llavors’; i per últim, el dia 13 de desembre a les 19h, l’Ame Soler presentarà el seu llibre ‘Som les netes de les bruixes que no vau poder cremar’, acte organitzat per Bat a bat.

No ens oblidem dels espectacles familiars, i és per això que per al dia 29 de desembre a les 18h hem programat el nou espectacle de titelles de l’Arnau Colom: ‘Matito i la Sirena Hidràulica’.

A part, fins al dia 28 de novembre podeu visitar l’exposició d’escultures ÀNIMES de l’artista ARES, i l’exposició de fotografies ‘Noves Vides’ de la fotògrafa Rosa Llaveria, de dimecres a dissabte de 18h a 22h a Cal Massó.

 

Per més informació de tots els esdeveniments programats cliqueu a la web de Cal Massó: http://www.calmasso.cat/agenda des d’on també podeu accedir a la plataforma per a la compra de les entrades. També ens podeu seguir mitjançant les nostres xarxes socials a Facebook, Instagram i Twitter.

 

________________________________________________________

El Centre d’Art Cal Massó és un equipament únic i singular, que vol ser una plataforma per a la creació, producció, formació, i exhibició artística multidisciplinària, concretament les arts escèniques (teatre, circ i dansa), la música i les arts plàstiques i visuals.

 

Al mateix temps, és un centre compromès amb el seu entorn, i aspira a ser un lloc que vinculi la cultura i les propostes artístiques que realitzem amb la societat, tot creant sinèrgies amb el públic en general i amb diferents col·lectius, en concret. Es tracta d’acostar les arts a la ciutadania mitjançant el desenvolupament de l’activitat artística de Cal Massó.

___________________________________________________________

Per més informació:

www.calmasso.cat

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

‘ÀNIMES’, 20 escultures l'artista ARES, s'exposaran a Cal Massó

 

 • L’Exposició ÀNIMES de l’escultor ARES s’inaugurarà el proper dijous dia 7 de novembre a les 20h a Cal Massó, i es podrà visitar del 7 al 28 de novembre, de dimecres a dissabte de 18h a 22h.

 

 • Aquesta exposició, que integra 20 escultures, és fruit d’una intuïció que cerca l’ànima de l’art a partir de les històries viscudes als cavallets de pintura.

 

 

L’escultor Ares estrena l’exposició ÀNIMES al Centre d’Art Cal Massó, en la qual ens mostra 20 obres, totes fetes a partir de fustes, retalls i parts de cavallets de pintura. Cada peça és com un missatge dins una ampolla que al trobar-se a la platja pot ser redescoberta i interpretada.

 

ÀNIMES és, doncs, fruit d’una intuïció que cerca l’ànima de l’art a partir de les històries viscudes als cavallets de pintura.

 

La inconsciència en que s’ha creat inicialment part de l’escultura, fruit d’anys de pintures involuntàries i de la participació inconnexa de diverses persones, suggereixen una llibertat i una expressivitat que ha captivat a l’escultor per desenvolupar les peces que es mostren.

 

Les escultures neixen per donar valor a la pell de colors que recobreix la superfície dels cavallets al llarg dels anys, i que, juntament amb els volums propis de l’arquitectura dels cavallets,  ens aboquen a situacions i paisatges imaginats.

 

 

José Antonio Ares i Río va néixer a Lleó el 1968, però viu a Barcelona des del 1979. Va estudiar i es va llicenciar en Belles Arts a la Universitat de Barcelona, en l'especialitat d'Escultura. Va cursar estudis de doctorat al programa "Escultura i mestissatge cultural" a la mateixa facultat, combinant-los amb els de gravat a l'Escola Industrial de Barcelona i de cisellat a l'Escola Massana de Barcelona.

Com a escultor, ha participat en diversos projectes i exposicions, tan individuals com col·lectius.

Ha publicat dos llibres sobre tècniques del metall relacionats amb l'àmbit escultòric "El Metal" d'àmbit general i "Forja" dedicat exclusivament a aquestes tècniques, ambdós publicats per Parramon Ediciones.

Actualment i des de 1997 compagina la pràctica escultòrica amb la docència de tècniques escultòriques com a mestre de taller a la Facultat de Belles Arts de la Universitat de Barcelona.

http://www.ares.cat/

https://www.instagram.com/ares_escultura/

 

Més informació de la inauguració: http://www.calmasso.cat/agenda/46-inauguracio-exposicio-animes?date=2019-11-07-20-00

 

Per consultar el catàleg digital de l’exposició: http://www.calmasso.cat/exposicions/animes-d-ares

 

 

INFORMACIÓ BÀSICA DE L’EXPOSICIÓ:

 

Inauguració de l’exposició: Dijous 7 de novembre a les 20h del vespre

Lloc: Centre d’Art Cal Massó ( carrer Pròsper de Bofarull, 7)

Horaris de visita de l’exposició: Del 7 al 28 de novembre, de dimecres a dissabte de 18h a 22h.

 

_______________________________________________________

Per més informació:

www.calmasso.cat

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

689 045 484 (Marta Grau)

‘INTRO’, una selecció d'escultures i pintures de l'artista Anees Maani s'exposaran a Cal Massó

 

 • L’Exposició d’escultures i pintures d’Anees Maani s’inaugurarà el proper dijous dia 10 d’octubre a les 20h a Cal Massó, i es podrà visitar del 10 al 30 d’octubre, de dimecres a dissabte de 18h a 22h.

 

 • Aquesta exposició, que integra 24 obres de pintura i escultura, serà la primera d’arts plàstiques en la nova etapa de Cal Massó.

 

L’artista jordà resident a Reus Anees Maani exposa part dels seus treballs al Centre d’Art Cal Massó, en una exposició que rep el nom de ‘INTRO’, una recerca i exploració de l'evolució de les formes en la natura i la cultura humana, que consta  d’un total de 24 escultures i pintures creades a Jordània, Malàisia, Kuwait i Espanya entre el 1997 i el 2019.

 

La feina d’Anees és una recerca i exploració de l'evolució de les formes en la natura i la cultura humana. Explora elements quotidians que apareixen de formes distintes en entorns diferents, i ho fa amb materials diversos, orgànics i no orgànics, artificials i naturals, antics i moderns.

 

Ve de Jordània, on va explorar l'art abstracte geomètric de l’Antiga Petra i altres períodes històrics de l’Orient Mitjà. Va viure tres anys a Malàisia, on va explorar diverses formes naturals dels boscos plujosos tropicals i del món submarí.

Ara s’ha traslladat a Catalunya, on li agradaria tenir una mirada més propera de l’escultura abstracta geomètrica i descobrir i explorar la seva evolució aquí; també voldria descobrir, entendre i provar algunes de les tècniques i els materials d’aquí. ( www.aneesmaani.com )

 

Més informació de la inauguració: http://www.calmasso.cat/agenda/40-inauguracio-intro?date=2019-10-10-20-00

 

Per consultar el catàleg digital de l’exposició: http://www.calmasso.cat/exposicions/intro-anees-maani

 

 

INFORMACIÓ BÀSICA DE L’EXPOSICIÓ:

 

Inauguració de l’exposició: Dijous 10 d’octubre a les 20h del vespre

Lloc: Centre d’Art Cal Massó ( carrer Pròsper de Bofarull, 7)

Horaris de visita de l’exposició: Del 10 al 30 d’octubre, de dimecres a dissabte de 18h a 22h.

 

_______________________________________________________

Per més informació:

www.calmasso.cat

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

689 045 484 (Marta Grau)

‘Dies de sol i vent’ de Fabián Acidres, obre el cicle d'exposicions de fotografies a Cal Massó

 • L’Exposició fotogràfica de Fabián Acidres s’inaugurarà el proper dijous dia 3 d’octubre a les 20h a la Cafeteria de Cal Massó, i es podrà visitar durant tot el mes d’octubre, de dimecres a dissabte de 18h a 22h.

 

 • Aquesta exposició obre el cicle ’12 mesos, 12 fotògrafs, 12 imatges’ a Cal Massó, que cerca donar a conèixer fotògrafs de la zona a través de les seves imatges.

 

 

El fotògraf Fabián Acidres exposa part dels seus treballs al Centre d’Art Cal Massó, en una exposició que rep el nom de ’Dies de vent i sol’, i que presenta un total de 12 fotografies en blanc i negre en formats analògic i digital.

Les fotografies que Acidres presenta en aquesta exposició són bàsicament paisatges, en els quals l’autor vol transmetre les condicions humanes de solitud i lluita quotidiana.

 

L’exposició consta de 12 fotografies impreses en paper de qualitat museu, marcs fets a mida i vidres antireflectants. Onze de les fotografies són de 30x40cm, i una de 100x100cm.

 

 

Fabián Acidres Pons (Reus 1977) és fotògraf i autodidacta. La fotografia és una forma d'expressió d’aquest artista que no va planejar ser fotògraf, tot i que ara forma part de la seva vida fins al punt que li costa distingir que és feina i què és plaer. Diu que, en fer una fotografia sense pressa, la vida li flueix amb tota la seva puresa.

 

Fabián revela les seves fotografies com una part importat del procés fotogràfic. És en els treballs en blanc i negre on troba l'essència. Admet que el color és inherent a les coses del món que ens envolta, i l'empra en una paleta equilibrada, visualment simfònica, que no distregui l'atenció.

 

Ha realitzat múltiples treballs de caire periodístic, de reportatges socials, de moda, de retrats o d’espectacles. Amb les seves fotografies cerca captar l’essència, i transmetre les emocions i sentiments de les persones i paisatges que retrata.  A part, impulsa un petit negoci de fotografia artística a Reus: “El Terciopelo Azul”.

 

La seva mirada diferent i poètica alhora de fer les fotografies no ens deixarà indiferents.

 

 ‘12 MESOS, 12 FOTÒGRAFS, 12 IMATGES’

 

Amb l’objectiu de donar un impuls a les arts visuals i en concret a la fotografia i la imatge, neix el cicle ’12 mesos, 12 fotògrafs, 12 imatges’. Es tracta d’un cicle de 12 exposicions de fotografia, cadascuna amb 12 imatges exposades i de 12 creadors diferents, tots fotògrafs locals i de la zona. Cadascuna estarà exposada 1 mes a la cafeteria de Cal Massó.

Seran exposicions de diferents temàtiques, i que puguin interessar al públic en general però també a públic especialitzat. L’objectiu del cicle és donar a conèixer creadors del territori, concretament fotògrafs, a través de les seves imatges i propostes artístiques; a més, volem posar en valor les arts visuals a la ciutat de Reus. Amb aquest cicle d’exposicions també busquem arribar a nous públics no consumidors habituals de cultura.

 

____________________________________________________

 

INFORMACIÓ BÀSICA DE L’EXPOSICIÓ:

 

Inauguració de l’exposició: Dijous 3 d’octubre a les 20h del vespre

Lloc: Cafeteria de Cal Massó ( carrer Sant Celestí davant del núm. 19)

Horaris de visita de l’exposició: Tot el mes d’octubre, de dimecres a dissabte de 18h a 22h.

 

 

___________________________________________________________

Per més informació:

www.calmasso.cat

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

689 045 484 (Marta Grau)

Previous Next

"Dies de vent i sol", de Fabián Acidres

Infiltrat entre les dunes,
el mestral furiosament salvatge regira
sentiments, fa bategar de nou les espores.

Lena Paüls

El fotògraf Fabián Acidres exposa part dels seus treballs al Centre d’Art Cal Massó, en una exposició que rep el nom de ’Dies de vent i sol’, i que presenta un total de 12 fotografies en blanc i negre en formats analògic i digital.

Les fotografies que Acidres presenta en aquesta exposició són bàsicament paisatges, en els quals l’autor vol transmetre les condicions humanes de solitud i lluita quotidiana.

L’exposició consta de 12 fotografies impreses en paper de qualitat museu, marcs fets a mida i vidres antireflectants. Onze de les fotografies són de 30x40cm, i una de 100x100cm.

 

Fabián Acidres

Fabián Acidres Pons (Reus 1977) és fotògraf. La fotografia és una forma d'expressió d'aquest autodidacta que no va planejar ser fotògraf, tot i que ara forma part de la seva vida fins al punt que li costa distingir que és feina i què és plaer. Diu que, en fer una fotografia sense pressa, la vida li flueix amb tota la seva puresa.

Fabián revela les seves fotografies com una part importat del procés fotogràfic. És en els treballs en blanc i negre on troba l'essència. Admet que el color és inherent a les coses del món que ens envolta, i l'empra en una paleta equilibrada, visualment simfònica, que no distregui l'atenció.

Ha realitzat múltiples treballs de caire periodístic, de reportatges socials, de moda, de retrats o d’espectacles. Amb les seves fotografies cerca captar l’essència, i transmetre les emocions i sentiments de les persones i paisatges que retrata. A part, impulsa un petit negoci de fotografia artística a Reus: “El Terciopelo Azul”.

La seva mirada diferent i poètica alhora de fer les fotografies no ens deixarà indiferents.

 

Informació bàsica

 • Inauguració de l’exposició: Dijous 3 d’octubre a les 20h del vespre
 • Lloc: Cafeteria de Cal Massó (carrer Sant Celestí, davant del número 19)
 • Horaris de visita de l’exposició: Tot el mes d’octubre, de dimecres a dissabte de 18h a 22h.
BÄRHOF ENSEMBLE, primers artistes residents a Cal Massó

BÄRHOF ENSEMBLE, primers artistes residents a Cal Massó

Aquest mes de setembre Cal Massó acollirà la primera residència d’artistes, concretament a la formació de cambra Bärhof Ensemble, que s’instal·larà durant una setmana (del 9 al 15 de setembre) al nostre equipament per a crear, assajar i enregistrar noves obres.

 

Bärhof Ensemble és una formació cambrística formada per 9 músics joves professionals nascuda a partir de la JONC (Jove Orquestra Nacional de Catalunya):  Jaume Guri, violí; Ariadna Bataller, viola; Laura Peribañez, cello; Anna Cristina Grau, contrabaix; Cèlia Salas, flauta; Mireia Góngora, oboè; Lluís Casanova, clarinet; Clara Marimón, trompa i Clara Canimas, Fagot.

 

Els artistes residiran a Cal Massó durant una setmana, durant la qual, matins i tardes, treballaran un nonet creat especialment per a ells, i enregistraran aquesta nova peça. La residència culminarà amb una mostra oberta de la seva creació, així doncs, el dia 15 de setembre a les 18h de la tarda, Bärhof Ensemble ens oferirà un concert que porta per títol ‘La primera il·lusió’, i que constarà de 2 parts:

1a part: Nonet composat per Jordi Cornudella

2a part: Nonet, Op.31 de Louis Spohr

El concert està obert a tots els públics i és d’entrada lliure. Podeu trobar tota la informació en aquest enllaç: http://www.calmasso.cat/agenda/34-la-primera-il-lusio?date=2019-09-15-18-00

 

Què són les residències artístiques?

Una de les línies per les quals apostem a Cal Massó és la CREACIÓ ARTÍSTICA, i ho fem mitjançant el desenvolupament de Residències d’artistes i càpsules de creació.  Les Residències són una molt bona oportunitat per als artistes que necessiten un espai de creació i projecció, així doncs, des del Centre d’Art Cal Massó volem acollir i acompanyar nous projectes artístics en la seva creació, i en aquest sentit, oferirem dues residències anuals dirigides a artistes i col·lectius de disciplines diverses que vulguin néixer i créixer a casa nostra.

Durant la tardor 2019 realitzarem 3 residències a Cal Massó; la primera al setembre, de música de cambra amb la formació Bärhof Ensemble; al novembre acollirem a la Clara Cortés i al Mortiz Grens, amb el seu projecte de circ ‘Le’ts see what they cook over there’, i finalment, la darrera residència, a finals de novembre, serà de dansa i moviment, i ens visitarà la ballarina Antonella Cassarotti per a crear el seu nou projecte ‘Difuminar una línia inexistente’.

 

A finals d’octubre publicarem les bases de la convocatòria per a presentar propostes per  a les residències de la primavera 2020. Tota la informació sobre la Residència i les bases de la convocatòria es pot consultar a la web a partir del mes de novembre http://www.calmasso.cat/creacio

 

 

___________________________________________________________

Per més informació:

www.calmasso.cat

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

689 045 484 (Marta Grau)

Èxit de la trobada internacional de joves 'Cal Massó: art, music and movement'

Del 14 al 27 de juliol hem tingut un grup de 24 nois i noies procedents de 12 països diferents compartint un procés creatiu a través de la dansa, la música i el moviment a Cal Massó.

A part del treball diari de training i creació artística, han portat a terme una mostra oberta al públic a la meitat de la trobada, una flash mob al centre de Reus i una performance final oberta a tota la població el darrer dia.

La valoració, tan dels joves com nostra, és molt positiva, ja que ha estat una experiència molt enriquidora a nivell artístic, creatiu i cultural.

Seguidament us deixem un petit vídeo resum de la trobada internacional!

Ja podeu consultar la Programació d'estiu de Cal Massó!

Ja podeu consultar la Programació d'estiu de Cal Massó!

Ja podeu consultar tota la programació del Cicle d’estiu a Cal Massó!

 

Encarem el primer estiu a Cal Massó amb diferents propostes durant el mes de juliol. Hem programat 3 concerts, el primer el dia 6 de juliol amb Casiotones Brothers, al pati de Cal Massó. El dissabte 20 de juliol a les 21h, el cantautor Nacho Casado ens oferirà un concert íntim amb una combinació de pop, jazz, folk i bossa nova. La darrera proposta musical serà el dia 24 de juliol a les 21h, amb un concert de música folk i tradicional amb el grup Socarrat.

Els dies 19 de juliol a les 20h i el 25 de juliol a les 21h farem dues mostres obertes a tots els públics amb performances muntades durant els tallers creatius de dansa, moviment i música que estem portant a terme amb joves d’arreu del món a Cal Massó.

El dia 19 de juliol a les 22h programem per primera vegada al pati de Cal Massó ‘Insomnia Nights’, un micro obert amb monòlegs, màgia i poesia, i presentat per Lourdes Bayonas.

I per últim, pel dia 26 de juliol a les 21h, hem muntat l’esdeveniment ‘Copa i ploma’, un maridatge de 5 vins amb textos de Shakespeare i música.

 

Per més informació de tots els esdeveniments programats cliqueu a la web de Cal Massó: http://www.calmasso.cat/agenda des d’on també podeu accedir a la plataforma per a la compra de les entrades. També ens podeu seguir mitjançant les nostres xarxes socials a Facebook, Instagram i Twitter.

 

________________________________________________________

El Centre d’Art Cal Massó és un equipament únic i singular, que vol ser una plataforma per a la creació, producció, formació, i exhibició artística multidisciplinària, concretament les arts escèniques (teatre, circ i dansa), la música i les arts plàstiques i visuals.

 

Al mateix temps, és un centre compromès amb el seu entorn, i aspira a ser un lloc que vinculi la cultura i les propostes artístiques que realitzem amb la societat, tot creant sinèrgies amb el públic en general i amb diferents col·lectius, en concret. Es tracta d’acostar les arts a la ciutadania mitjançant el desenvolupament de l’activitat artística de Cal Massó.

___________________________________________________________

Per més informació:

www.calmasso.cat

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

Agenda

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
1
Data : Diumenge, 01 Desembre
2
3
4
Data : Dimecres, 04 Desembre

Actualitat

Amb el suport de
Fundació Privada Reddis
Carnet Jove
Vermuts Miró
Surtdecasa.cat
Port de Tarragona
Amb el suport de
Fundació Privada Reddis
Carnet Jove
Port de Tarragona
Vermut Miró
Surtdecasa.cat