'NOVES VIDES' de Rosa Llaveria

'NOVES VIDES' de Rosa Llaveria

Un recull de 12 fotografies d'embaràs i nadons acabats de néixer.

 

Rosa Llaveria

Rosa Llaveria és de Reus però nascuda a Tarragona el 1978. Va descobrir la fotografia ja de gran i per casualitat al veure un anunci d'un curs d'un any de fotografia.

No havia tingut mai una càmera a les mans però el primer dia que la va tenir ja va saber que seria per sempre. Després d'aquest curs ja es va muntar el primer estudi als baixos de casa i poc a poc va anar tenint clients mentre es seguia formant a Barcelona a l'Institut d'Estudis fotogràfics on es va especialitzar en fotografia social; a l'acabar es va dedicar uns anys a fer bodes al mateix temps que anava fent fotografia d'embaràs i infantil al seu estudi; l'any 2013 va obrir el seu estudi al centre de Reus, al Carrer Jesús 15 que porta el seu nom, Rosa Llaveria.

Cada vegada més els seus clients la van anar portant cap a la fotografia infantil i va seguir formant-se en aquesta disciplina assistint a diferents cursos a Barcelona i Madrid amb fotògrafs de renom a nivell nacional i internacional.

Al cap dels any s'ha anat especialitzant en fotografia newborn (recent nascuts) que es fa durant els primers 15 dies del nadó, són sessions molt delicades i difícils. Li encanta que les famílies puguin tenir records tant especials com aquest.

També fa sessions d'embaràs, sessions infantils, comunions, books varis, fotografia de dansa, espectacles i bodes.

 

Informació bàsica

Inauguració de l'exposició: Dimecres 30 d'octubre a les 20h

Lloc: Cafeteria de Cal Massó (Carrer Sant Celestí, davant del número 19) 

Horaris de visita: Tot el mes d'octubre, de dimecres a dissabte de 18h a 22h.

 

 


Imprimeix   Correu-e