'WALKABOUT: a la recerca de l'espiritualitat', de Miguel Cabrerizo

'WALKABOUT: a la recerca de l'espiritualitat', de Miguel Cabrerizo

 

 

 

“Caminar sense una trajectòria definida, fer front a perills, trencar la quarta paret, bolcar-se amb els altres, trobar i sentir, és un recopilatori dels meus viatges i el propòsit de la meva vida.”

El fotògraf Miguel Cabrerizo ens presenta l'exposició 'Walkabout: a la recerca de l'espiritualitat', un recull de 12 fotografies dels seus viatges.

 


Miguel Cabrerizo Tejero, Reus 1993


La meva professió principal és l'hoteleria, formació d'audiovisuals, de passió la fotografia i els viatges on descobreix llocs i gent meravellosa.

De petit freqüentava molt el cinema Reus Palace, no hi havia cap setmana que no hi anés. Crec que això té una mica a veure amb la meva passió actual per la fotografia, en aquests instants es va plantar una llavor que amb els anys ha anat germinant.

Als 16 anys vaig haver de marxar uns anys a Cantàbria per treballar a l'hoteleria, vaig retornar al cap d'uns anys per seguir treballant en el mateix sector fins que em vaig preguntar quin era realment el propòsit de la meva vida... llavors vaig plantejar-me el fet de formar-me; el meu objectiu era fer un CFGS d'Audiovisuals, amb l'objectiu d'aprendre tot el que estigués relacionat amb les arts cinematogràfiques. A poc a poc vaig adonar-me el que realment m'apassionava era la fotografia. A partir d'aquí, vaig ser autodidacta, assaig i error.


Em van proposar fer un primer viatge al Marroc, un viatge que, més endavant, em faria descobrir la fotografia de viatge i retrat. A partir d'aquí, no he parat de fotografiar llocs màgics, on hi he intentat transmetre les meves il·lusions, la meva visió del món i de les persones meravelloses que he conegut al Marroc, Itàlia, Islàndia, Sri Lanka i Maldives.


Imprimeix   Correu-e