S'obre el termini per a presentar propostes de Residències a Cal Massó, Reus

S'obre el termini per a presentar propostes de Residències a Cal Massó, Reus

El Centre d’Art Cal Massó és un equipament únic i singular, que vol ser una plataforma per a la creació, producció, formació, i exhibició artística multidisciplinària, concretament les arts escèniques (teatre, circ i dansa), la música, escriptura, i les arts plàstiques i visuals; Cal Massó pretén, també, difondre, donar visibilitat i promocionar les propostes artístiques contemporànies que porta a terme.

 

Al mateix temps, és un centre compromès amb el seu entorn, i aspira a ser un lloc que vinculi la cultura i les propostes artístiques que realitzem amb la societat, tot creant sinèrgies amb el públic en general i amb diferents col·lectius, en concret. Es tracta d’acostar les arts a la ciutadania mitjançant el desenvolupament de l’activitat artística de Cal Massó.

 

Una de les línies per les quals apostem a Cal Massó és la CREACIÓ ARTÍSTICA, i ho farem mitjançant el desenvolupament de Residències d’artistes i càpsules de creació.  Les Residències són una molt bona oportunitat per als artistes que necessiten un espai de creació i projecció, així doncs, des del Centre d’Art Cal Massó volem acollir i acompanyar nous projectes artístics en la seva creació, i en aquest sentit, oferirem dues residències anuals dirigides a artistes i col·lectius de disciplines diverses que vulguin néixer i créixer a casa nostra.

 

Ja està obert el termini per a presentar propostes per a la Residència de tardor de l’any 2019. Tota la informació sobre la Residència i les bases de la convocatòria es pot consultar a http://www.calmasso.cat/creacio

El termini de presentació de les sol·licituds per a la residència de tardor finalitza el dia 30 de juny de 2019 (inclòs).

 

___________________________________________________________

Per més informació:

www.calmasso.cat

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

689 045 484 (Marta Grau)


Imprimeix   Correu-e