Ja es pot consultar la programació cultural del Cicle de Primavera a Cal Massó

Ja es pot consultar la programació cultural del Cicle de Primavera a Cal Massó

Ja es pot consultar tota la programació del Cicle de Primavera a Cal Massó!

 

Després del tret de sortida de la nova temporada amb la Festa ‘Hola Cal Massó’ el passat mes d’abril, continuem el proper dissabte dia 18 de maig amb l’obra ‘La culpa no és de Brossa, és de Freud’, peça teatral protagonitzada per la reusenca Bàrbara Roig i Ramon Bonvehí. En el marc del cicle de primavera també podreu veure un monòleg ‘Sobre els danys del tabac’, protagonitzat per Xavier Grasset.

Pel què fa a la disciplina musical, hem programat 4 concerts d’estils diversos: El concert presentació del primer LP de Maurici Gené, Golden Days, el dia 24 de maig; l’espectacle ‘Ser des del cicle menstrual’, amb Sònia Àrias de l’ESMUC el dia 25 de maig; concerts de l’Aula de Sons de Reus en el marc del Festival Simfònic i el concert ‘Un passeig pel modernisme català’ amb Albert Galcerà i Albert Carbonell el dia 8 de juny.

Per acabar el cicle, hem programat també un espectacle familiar, de titelles, el diumenge dia 9 de juny a la tarda: Matito amb Arnau Colom.

 

La finalització d'aquest cicle donarà pas al Cicle de Festa Major, el qual s'iniciarà el dia 22 de juny i del què properament us informarem.

 

Tots els esdeveniments programats els trobareu a la web de Cal Massó: http://www.calmasso.cat/agenda des d’on també podeu accedir a la plataforma per a la compra de les entrades. També ens podeu seguir mitjançant les nostres xarxes socials a Facebook, Instagram i Twitter.

 

La programació d'espectacles la realitzem amb el suport de Vermuts Miró.

________________________________________________________

El Centre d’Art Cal Massó és un equipament únic i singular, que vol ser una plataforma per a la creació, producció, formació, i exhibició artística multidisciplinària, concretament les arts escèniques (teatre, circ i dansa), la música i les arts plàstiques i visuals.

Al mateix temps, és un centre compromès amb el seu entorn, i aspira a ser un lloc que vinculi la cultura i les propostes artístiques que realitzem amb la societat, tot creant sinèrgies amb el públic en general i amb diferents col·lectius, en concret. Es tracta d’acostar les arts a la ciutadania mitjançant el desenvolupament de l’activitat artística de Cal Massó.

___________________________________________________________

Per més informació:

www.calmasso.cat

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 


Imprimeix   Correu-e