22 Joves d'arreu del món es reuneixen a Cal Massó per viure un procés creatiu de dansa, moviment i música

22 Joves d'arreu del món es reuneixen a Cal Massó per viure un procés creatiu de dansa, moviment i música

El Centre d’Art Cal Massó és un equipament únic i singular, que vol ser una plataforma per a la creació, producció, formació, i exhibició artística multidisciplinària, concretament les arts escèniques (teatre, circ i dansa), la música, escriptura, i les arts plàstiques i visuals; Cal Massó pretén, també, difondre, donar visibilitat i promocionar les propostes artístiques contemporànies que porta a terme.

 

Aquest mes de juliol, concretament del 14 al 26, un grup de 22 joves internacionals es reuniran cada matí a Cal Massó per experimentar en els àmbits de la dansa, el moviment i la música. Partint de la base que Cal Massó és un espai per a la creació artística, l’objectiu d’aquesta iniciativa és que aquests joves s’acostin a la cultura, les arts escèniques i la música vivint un procés creatiu.

 

Durant 10 dies, aquest grup de joves de 18 a 27 anys i procedents de països tan diversos com Colòmbia, Rússia, Alemanya, Itàlia, Armènia, Turquia, Mèxic, Ucraïna, Sèrbia, França, Dinamarca i Catalunya, tindran la possibilitat de construir i improvisar mitjançant un procés creatiu compartit i guiat per la ballarina Ivelice Brown i el músic Manu Sabater.

 

Els dies 19 i 25 de juliol a les 20h es farà una mostra oberta dels resultats dels tallers creatius a Cal Massó; les mostres seran obertes a tothom i d’entrada lliure.

 

Aquesta trobada de Joves Internacional està promoguda des de la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya.

Les entitats gestores són Cal Massó i la Fundació Josep Carol, i amb el suport de Joventut Reus de l'ajuntament de Reus.

 

 

___________________________________________________________

Per més informació:

www.calmasso.cat

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

689 045 484 (Marta Grau)


Imprimeix   Correu-e