Ja podeu consultar la Programació d'estiu de Cal Massó!

Ja podeu consultar la Programació d'estiu de Cal Massó!

Ja podeu consultar tota la programació del Cicle d’estiu a Cal Massó!

 

Encarem el primer estiu a Cal Massó amb diferents propostes durant el mes de juliol. Hem programat 3 concerts, el primer el dia 6 de juliol amb Casiotones Brothers, al pati de Cal Massó. El dissabte 20 de juliol a les 21h, el cantautor Nacho Casado ens oferirà un concert íntim amb una combinació de pop, jazz, folk i bossa nova. La darrera proposta musical serà el dia 24 de juliol a les 21h, amb un concert de música folk i tradicional amb el grup Socarrat.

Els dies 19 de juliol a les 20h i el 25 de juliol a les 21h farem dues mostres obertes a tots els públics amb performances muntades durant els tallers creatius de dansa, moviment i música que estem portant a terme amb joves d’arreu del món a Cal Massó.

El dia 19 de juliol a les 22h programem per primera vegada al pati de Cal Massó ‘Insomnia Nights’, un micro obert amb monòlegs, màgia i poesia, i presentat per Lourdes Bayonas.

I per últim, pel dia 26 de juliol a les 21h, hem muntat l’esdeveniment ‘Copa i ploma’, un maridatge de 5 vins amb textos de Shakespeare i música.

 

Per més informació de tots els esdeveniments programats cliqueu a la web de Cal Massó: http://www.calmasso.cat/agenda des d’on també podeu accedir a la plataforma per a la compra de les entrades. També ens podeu seguir mitjançant les nostres xarxes socials a Facebook, Instagram i Twitter.

 

________________________________________________________

El Centre d’Art Cal Massó és un equipament únic i singular, que vol ser una plataforma per a la creació, producció, formació, i exhibició artística multidisciplinària, concretament les arts escèniques (teatre, circ i dansa), la música i les arts plàstiques i visuals.

 

Al mateix temps, és un centre compromès amb el seu entorn, i aspira a ser un lloc que vinculi la cultura i les propostes artístiques que realitzem amb la societat, tot creant sinèrgies amb el públic en general i amb diferents col·lectius, en concret. Es tracta d’acostar les arts a la ciutadania mitjançant el desenvolupament de l’activitat artística de Cal Massó.

___________________________________________________________

Per més informació:

www.calmasso.cat

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 


Imprimeix   Correu-e