‘ÀNIMES’, 20 escultures l'artista ARES, s'exposaran a Cal Massó

 

  • L’Exposició ÀNIMES de l’escultor ARES s’inaugurarà el proper dijous dia 7 de novembre a les 20h a Cal Massó, i es podrà visitar del 7 al 28 de novembre, de dimecres a dissabte de 18h a 22h.

 

  • Aquesta exposició, que integra 20 escultures, és fruit d’una intuïció que cerca l’ànima de l’art a partir de les històries viscudes als cavallets de pintura.

 

 

L’escultor Ares estrena l’exposició ÀNIMES al Centre d’Art Cal Massó, en la qual ens mostra 20 obres, totes fetes a partir de fustes, retalls i parts de cavallets de pintura. Cada peça és com un missatge dins una ampolla que al trobar-se a la platja pot ser redescoberta i interpretada.

 

ÀNIMES és, doncs, fruit d’una intuïció que cerca l’ànima de l’art a partir de les històries viscudes als cavallets de pintura.

 

La inconsciència en que s’ha creat inicialment part de l’escultura, fruit d’anys de pintures involuntàries i de la participació inconnexa de diverses persones, suggereixen una llibertat i una expressivitat que ha captivat a l’escultor per desenvolupar les peces que es mostren.

 

Les escultures neixen per donar valor a la pell de colors que recobreix la superfície dels cavallets al llarg dels anys, i que, juntament amb els volums propis de l’arquitectura dels cavallets,  ens aboquen a situacions i paisatges imaginats.

 

 

José Antonio Ares i Río va néixer a Lleó el 1968, però viu a Barcelona des del 1979. Va estudiar i es va llicenciar en Belles Arts a la Universitat de Barcelona, en l'especialitat d'Escultura. Va cursar estudis de doctorat al programa "Escultura i mestissatge cultural" a la mateixa facultat, combinant-los amb els de gravat a l'Escola Industrial de Barcelona i de cisellat a l'Escola Massana de Barcelona.

Com a escultor, ha participat en diversos projectes i exposicions, tan individuals com col·lectius.

Ha publicat dos llibres sobre tècniques del metall relacionats amb l'àmbit escultòric "El Metal" d'àmbit general i "Forja" dedicat exclusivament a aquestes tècniques, ambdós publicats per Parramon Ediciones.

Actualment i des de 1997 compagina la pràctica escultòrica amb la docència de tècniques escultòriques com a mestre de taller a la Facultat de Belles Arts de la Universitat de Barcelona.

http://www.ares.cat/

https://www.instagram.com/ares_escultura/

 

Més informació de la inauguració: http://www.calmasso.cat/agenda/46-inauguracio-exposicio-animes?date=2019-11-07-20-00

 

Per consultar el catàleg digital de l’exposició: http://www.calmasso.cat/exposicions/animes-d-ares

 

 

INFORMACIÓ BÀSICA DE L’EXPOSICIÓ:

 

Inauguració de l’exposició: Dijous 7 de novembre a les 20h del vespre

Lloc: Centre d’Art Cal Massó ( carrer Pròsper de Bofarull, 7)

Horaris de visita de l’exposició: Del 7 al 28 de novembre, de dimecres a dissabte de 18h a 22h.

 

_______________________________________________________

Per més informació:

www.calmasso.cat

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

689 045 484 (Marta Grau)


Imprimeix   Correu-e