Programació de novembre i desembre a Cal Massó!

Ja podeu consultar tota la programació de novembre i desembre a Cal Massó!

 

La tardor segueix a Cal Massó amb diferents propostes durant el mes de novembre i desembre. Hem programat 2 concerts, el primer el dia 30 de novembre a les 21h, amb el Marcel Lázara i la Júlia Arrey, que ens presentaran el seu nou espectacle KM.0 – Pedalant endins a la sala gran de Cal Massó; i el diumenge 1 de desembre a les 19h , The New Catalan Ensemble en format sextet i Josep Pedrals a la recitació, ens oferirà Bestiari en concert.

Els dia 19 de novembre a les 18:30h l’associació SUPERA’T, de persones amb l’espectre autista, farà el seu acte de presentació a Cal Massó, amb una xerrada – col·loqui i música en directe amb Joan Masdéu.

També tenim programades 3 presentacions de llibres; el dia 22 de novembre a les 19:30h en Xavier Bosch presentarà la seva novel·la ‘Paraules que tu entendràs’, la seva darrera novel·la d’èxit. La segona serà el dia 28 de novembre a les 19:30h, que consistirà en una performance artisticoliterària de presentació del llibre digital de Lena Paüls ‘Bombes de llavors’; i per últim, el dia 13 de desembre a les 19h, l’Ame Soler presentarà el seu llibre ‘Som les netes de les bruixes que no vau poder cremar’, acte organitzat per Bat a bat.

No ens oblidem dels espectacles familiars, i és per això que per al dia 29 de desembre a les 18h hem programat el nou espectacle de titelles de l’Arnau Colom: ‘Matito i la Sirena Hidràulica’.

A part, fins al dia 28 de novembre podeu visitar l’exposició d’escultures ÀNIMES de l’artista ARES, i l’exposició de fotografies ‘Noves Vides’ de la fotògrafa Rosa Llaveria, de dimecres a dissabte de 18h a 22h a Cal Massó.

 

Per més informació de tots els esdeveniments programats cliqueu a la web de Cal Massó: http://www.calmasso.cat/agenda des d’on també podeu accedir a la plataforma per a la compra de les entrades. També ens podeu seguir mitjançant les nostres xarxes socials a Facebook, Instagram i Twitter.

 

________________________________________________________

El Centre d’Art Cal Massó és un equipament únic i singular, que vol ser una plataforma per a la creació, producció, formació, i exhibició artística multidisciplinària, concretament les arts escèniques (teatre, circ i dansa), la música i les arts plàstiques i visuals.

 

Al mateix temps, és un centre compromès amb el seu entorn, i aspira a ser un lloc que vinculi la cultura i les propostes artístiques que realitzem amb la societat, tot creant sinèrgies amb el públic en general i amb diferents col·lectius, en concret. Es tracta d’acostar les arts a la ciutadania mitjançant el desenvolupament de l’activitat artística de Cal Massó.

___________________________________________________________

Per més informació:

www.calmasso.cat

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 


Imprimeix   Correu-e