L’Exposició de fotografies ‘GRANS’ de Meritxell Perpinyà es podrà visitar tot el mes de desembre a Cal Massó

L’Exposició de fotografies ‘GRANS’ de Meritxell Perpinyà es podrà visitar tot el mes de desembre a Cal Massó

 

  • L’Exposició fotogràfica de Meritxell Perpinyà s’inaugurarà el proper dimecres dia 4 de desembre a les 20h a la Cafeteria de Cal Massó, i es podrà visitar durant tot el mes de desembre, de dimecres a dissabte de 18h a 22h.

 

  • Aquesta exposició s’emmarca dins el cicle ’12 mesos, 12 fotògrafs, 12 imatges’ a Cal Massó, que cerca donar a conèixer fotògrafs de la zona a través de les seves imatges.

 

 

La fotògrafa Meritxell Perpinyà exposa el seu treball ‘GRANS’ al Centre d’Art Cal Massó, un total de 12 retrats d’unes sessions realitzades entre el 2015 i el 2018 a la Residència de la Gent Gran l’Onada, a Sant Carles de la Ràpita.

Amb aquestes fotografies, Perpinyà ens vol mostrar aquesta darrera etapa de la nostra existència. Ha vist bellesa, experiència, amor, dignitat i energia. També malaltia i solitud.

Vol reflectir com conviuen aquestes persones amb la certesa de saber que està a punt d’arribar aquell moment, el moment d’iniciar un viatge en solitud, cap a un destí desconegut. En moltes mirades ha vist que aquesta hora no voldrien que arribés mai, d’altres, es pregunten perquè no arriba, estan cansats d’esperar.

( http://www.calmasso.cat/actualitat/13-exposicions/34-grans-de-meritxell-perpinya )

 

 

Meritxell Perpinyà Masip (Reus 1972) de professió es dedica al comerç, de formació és química, de passió és fotògrafa, i de veritat, és una persona inquieta i curiosa.

De ben aviat  es va enamorar de la natura i els entorns pròxims de la seva terra, més endavant va poder viatjar i va ser aleshores quan es va iniciar en el món de la fotografia argèntica amb una càmera Canon EOS 500N.

Des d’aleshores fins ara, passant per l’aprenentatge de la fotografia digital i el seu processat o revelat posterior, no ha parat de fotografiar. Sense deixar mai la càmera analògica, la fotografia de natura i persones ha estat i és encara, la seva gran passió.

S'expressa a través de la fotografia, s'explica millor amb la càmera que amb les paraules i intenta reflectir en cada imatge les seves inquietuds, les passions, les pors, les alegries ... , el món tal com ella el veu.

 

 

 ‘12 MESOS, 12 FOTÒGRAFS, 12 IMATGES’

 

Amb l’objectiu de donar un impuls a les arts visuals i en concret a la fotografia i la imatge, neix el cicle ’12 mesos, 12 fotògrafs, 12 imatges’. Es tracta d’un cicle de 12 exposicions de fotografia, cadascuna amb 12 imatges exposades i de 12 creadors diferents, tots fotògrafs locals i de la zona. Cadascuna estarà exposada 1 mes a la cafeteria de Cal Massó.

Seran exposicions de diferents temàtiques, i que puguin interessar al públic en general però també a públic especialitzat. L’objectiu del cicle és donar a conèixer creadors del territori, concretament fotògrafs, a través de les seves imatges i propostes artístiques; a més, volem posar en valor les arts visuals a la ciutat de Reus. Amb aquest cicle d’exposicions també busquem arribar a nous públics no consumidors habituals de cultura.

 

____________________________________________________

 

INFORMACIÓ BÀSICA DE L’EXPOSICIÓ:

 

Inauguració de l’exposició: Dimecres 4 de desembre a les 20h del vespre

Lloc: Cafeteria de Cal Massó ( carrer Sant Celestí davant del núm. 19)

Horaris de visita de l’exposició: Tot el mes de desembre, de dimecres a dissabte de 18h a 22h.

 

 

___________________________________________________________

Per més informació:

www.calmasso.cat

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

689 045 484 (Marta Grau)


Imprimeix   Correu-e