Previous Next

El Centre d'Art Cal Massó inaugura dues noves exposicions d'arts plàstiques i visuals aquest mes de Febrer

 

  • La primera exposició, del fotògraf Miguel Cabrerizo, porta per títol ‘WALKABOUT: A la recerca de l’espiritualitat’, i s’inaugura el dijous dia 6 de febrer a les 20h a la cafeteria Cal Massó, i es podrà visitar durant tot el mes de febrer, de dimecres a dissabte de 18h a 22h.

 

  • La segona exposició de nom ‘TRENCAMENT’ és de l’artista Julieth Rodríguez Soronellas, i s’inaugura el divendres 7 de febrer a les 20h a Cal Massó, i es podrà visitar del 7 al 29 de febrer, de dimecres a dissabte de 18h a 22h.

 

 

‘WALKABOUT: a la recerca de l’espiritualitat’, de Miguel Cabrerizo

El fotògraf Miguel Cabrerizo exposa el seu treball ‘WALKABOUT: A la recerca de l’espiritualitat’ al Centre d’Art Cal Massó, un total de 12 fotografies dels seus viatges.

Amb aquestes fotografies, Cabrerizo  vol reflectir que significa caminar sense una trajectòria definida, fer front als perills, trencar la quarta paret, bolcar-se amb els altres, trobar i sentir. És un recopil·latori dels seus viatges i el propòsit de la seva vida.

(http://www.calmasso.cat/actualitat/13-exposicions/40-walkabout-a-la-recerca-de-l-espiritualitat-de-miguel-cabrerizo )

 

 ‘12 MESOS, 12 FOTÒGRAFS, 12 IMATGES

 

Amb l’objectiu de donar un impuls a les arts visuals i en concret a la fotografia i la imatge, neix el cicle ’12 mesos, 12 fotògrafs, 12 imatges’. Es tracta d’un cicle de 12 exposicions de fotografia, cadascuna amb 12 imatges exposades i de 12 creadors diferents, tots fotògrafs locals i de la zona. Cadascuna estarà exposada 1 mes a la cafeteria de Cal Massó.

Seran exposicions de diferents temàtiques, i que puguin interessar al públic en general però també a públic especialitzat. L’objectiu del cicle és donar a conèixer creadors del territori, concretament fotògrafs, a través de les seves imatges i propostes artístiques; a més, volem posar en valor les arts visuals a la ciutat de Reus. Amb aquest cicle d’exposicions també busquem arribar a nous públics no consumidors habituals de cultura.

 

 

‘TRENCAMENT’, de Julieth Rodríguez Soronellas

 

L’Artista Julieth Rodríguez Soronellas estrena l’exposició TRENCAMENT al Centre d’Art Cal Massó, en la qual ens presenta 8 obres amb el vidre amb mirades transparents com a base de creació,  i en les quals hi podrem veure el que ella denomina “trencar amb els anells de saturn”, amb això es refereix a què les limitacions ens les posem nosaltres mateixos i si un vol créixer i seguir lluitant per aconseguir el seus objectius, cal comprometre’s a treballar intensament i de forma constant. És difícil, ja que són molts els factors que influeixen i fins i tot dificulten en aquest procés de creixement però tal com diu el Dr. Sri K. Parvathi Kumar “Aprender a esperar y esperar para aprender”.

 

 

La Julieth Rodríguez Soronellas (L J H) és estudiant de 4rt de carrera de Belles Arts a la Universitat de Barcelona. És de la Selva del Camp, però actualment està vivint a Polònia cursant un Erasmus a la Uniwerytet Opolski,Faculty of arts a la ciutat de Opole. S’està especialitzant en el camp de l’escultura.

La tendència artística que segueix està influenciada per molts pensador filosòfics i autor crítics sobre el món, el sistema, la situació política i el poder que ens envolta.

 

Més informació de la inauguració:

http://www.calmasso.cat/agenda/65-inauguracio-exposicio-trencament?date=2020-02-07-20-00

 

Per consultar el catàleg digital de l’exposició:

http://www.calmasso.cat/exposicions/trencament-de-julieth-rodriguez-soronellas-l-j-h

_______________________________________________________

Per més informació:

www.calmasso.cat

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

689 045 484 (Marta Grau)


Imprimeix   Correu-e