Presentació oficial de Golden Days, LP debut de Maurici Gené

Categoria
Música
Data
Divendres, 24 Maig 2019 20:30
Entrada
lliure
Amb Maurici Gené

Golden Days és el títol de l’LP debut de Maurice Gené publicat en Vinil, CD i plataformes d’Streaming.

La lírica de Gené bascula entre l’epopeia i la vida mundana. Nostàlgics, somiadors, pecadors, desemparats, amants, maltractats, lluitadors, nàufrags, llibertaris i herois es fan amb els versos i prenen vida en les seves melodies.

Onze cançons ens inviten a viatjar en un Mustang vermell, a mirar la vida des del retrovisor i a evocar la nostàlgia en un viatge ja realitzat en una no tan llunyana joventut perduda.

Acompanyats per les seves melodies i riff de guitarra, podem recórrer la Mother Road assaborint els diferents referents musicals que nodreixen les seves cançons. Sona la paràfrasi, la cita a peu de pàgina de mestres com Neil Young, Jackson Browne, Eagles, històrics del Folk Rock americà dels 70. I si els 70 en són les arrels, els 80 i 90 són les branques del seu estil, tot embolcallat d’una copa de sensibilitat que Maurice transforma en un so únic i personal.

Gravat i produït al seu propi estudi, l’ha apadrinat el guru Scott Hull dels famosos estudis Masterdisk de Nova York, a mans de qui recau el masteritzat i qui s’entusiasmà en el procés.

Golden Days es comercialitza en forma de vinil i s’ha cuidat fins a l’últim detall, no per casualitat, el compositor i productor s’inclina per pintar les seves lletres i partitures en un vinil, com si ho fes sobre la tela, sobre un autèntic objecte de col·lecció. Serà llençat pel nou Segell reusenc Big Tortuga Records creat expressament per l’ocasió.

 

Inici del concert a les 20:30h - Obertura de portes a les 20h