Presentació de la novel·la 'Paraules que tu entendràs' de Xavier Bosch

Categoria
Presentació
Data
Divendres, 22 Novembre 2019 19:30
Entrada lliure

L'Editorial Columna Edicions i Cal Massó us convidem a la presentació de la nova novel·la de Xavier Bosch 'Paraules que tu entendràs'.

 

La presentació anirà a càrrec de l'autor, en Xavier Bosch, que posteriorment també signarà llibres.

 

Sinopsi de Paraules que tu entendràs:

Aquella tarda no van tenir pressa. No els empaitava ningú i les hores es negaven a avançar. Van tornar a la ciutat sense posar la música del cotxe, van esborrar la boira del camí i van retrobar la pau de saber que ja no els quedaven preguntes urgents per fer-se.

La Mara Lincoln, aventurera incansable, organitza viatges exclusius per als seus clients. El Xavi Vera, arquitecte d’èxit, rep l’encàrrec de dissenyar la casa de la seva vida. La parella es disposa a brindar per l’any nou en un hotel als Alps suïssos, amb els quatre amics de sempre.

Tots sis riuen, juguen i són feliços, però res no és mai el que sembla. L’any que enceten pot canviar-ho tot.

Paraules que tu entendràs és un retrat esmolat de la convivència. Una novel·la que explora les relacions de parella, els secrets de cadascú i l’ús que fem de la veritat. Amb una combinació de tendresa i ironia, de nostàlgia i recerca constant de la bellesa, els personatges es mouen pels replecs de l’ànima, disposats a emocionar-nos.

Després dels èxits d’Algú com tu i de Nosaltres dos, Xavier Bosch es consolida com el gran constructor d’intimitats de la nostra literatura.