Exposició de fotografies 'NOVES VIDES' de Rosa Llaveria

Categoria
Exposició
Data
Dijous, 31 Octubre 2019 18:00 - Divendres, 29 Novembre 2019 22:00
Cafeteria de Cal Massó, entrada lliure

L'exposició es podrà visitar tot el mes de novembre, de dimecres a dissabte de 18h a 22h del vespre.

 

L'exposició NOVES VIDES de Rosa Llaveria, és un recull de 12 imatge d'embaràs i nadons acabats de néixer.

 

Rosa Llaveria és de Reus però nascuda a Tarragona el 1978. Va descobrir la fotografia ja de gran i per casualitat al veure un anunci d'un curs d'un any de fotografia, no havia tingut mai una càmera a les mans però el primer dia que la va tenir ja va saber que seria per sempre. Després d'aquest curs ja es muntar el primer estudi als baixos de casa i poc a poc va anar tenint clients mentre es seguia formant a Barcelona a l'Institut d'Estudis fotogràfics on es va especialitzar en fotografia social; a l'acabar es va dedicar uns anys a fer bodes al mateix temps que anava fent fotografia d'embaràs i infantil al seu estudi; l'any 2013 va obrir el seu estudi al centre de Reus, al Carrer Jesús 15 que porta el seu nom, Rosa Llaveria.


Cada vegada més els seus clients la van anar portant cap a la fotografia infantil i va seguir formant-se en aquesta disciplina assistint a diferents cursos a Barcelona i Madrid amb fotògrafs de renom a nivell nacional i internacional.

Al cap dels any s'ha anat especialitzant en fotografia newborn (recent nascut) que es fa durant els primers 15 dies del nadó, són sessions molt delicades i difícils .Li encanta que les famílies puguin tenir records tant especials com aquest.


A més de sessions newborn també fa sessions d'embaràs, sessions infantils, comunions, books varis, fotografia de dansa, espectacles i bodes.

Totes les dates

  • Des de Dijous, 31 Octubre 2019 18:00 a Divendres, 29 Novembre 2019 22:00