FROM THE LIVINGROOM

Categoria
Música
Data
Diumenge, 02 Febrer 2020 18:00
Entrada
8€ (entrada adult) - 5€ (entrada menors d'edat)
 Registre tancat
Concert amb Crossover Trio

Crossover Trio neix amb un esperit aventurer disposat a crear ponts i trencar fronteres entre estils musicals. Comptant amb una instrumentació poc comuna - piano, violí i percussió- els seus membres s'endinsen en una exploració musical que integra noves sonoritats. Transcendint les etiquetes, Crossover Trio busca fusionar essències artístiques i culturals a través de la interpretació i la improvisació sobre peces que viatgen sobre els estàndards clàssics fins a les darreres incorporacions a la ràdio fórmula. 

Format per músics amb una llarga trajectòria - Lídia Papió al piano, Margarida Olivé al violí, i Abel Benito a la percussió - Crossover Trio integra tres sensibilitats ben diverses que s'uneixen amb complicitat, una improvisació musical sense inhibicions i un desig de crear a través de la música un vincle viu i dinàmic amb el públic.

 

From the Livingroom

«From the Livingroom» és el nou projecte artístic de Crossover Trio que arriba amb la intenció de transportar el públic a la nostra sala d’estar, un
espai càlid i relaxat on assagem i compartim moments de creativitat. El repertori que us presentem combina temes tant intimistes com dinàmics i juganers, acompanyats de pinzellades d’improvisació.
 

 

Podeu veure el teaser en aquest enllaç: https://www.youtube.com/watch?v=O0GXZv_Frrw