Avís legal

L’informem que les dades de contacte utilitzades en aquesta comunicació consten en un fitxer responsabilitat de QUATRE40, S.L, Gestió cultural i social amb la finalitat de l'enviament de comunicacions comercials, així com el manteniment de les comunicacions de l'empresa. Pot exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició dirigint-se a QUATRE40, S.L, Gestió cultural i social amb domicili al Raval de Santa Anna, 2. 5è · 43201 Reus.

Si no vol rebre més comunicacions comercials, pot donar-se de baixa enviant una missatge al correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Aquest missatge i els seus fitxers i/o documents adjunts són dirigits exclusivament als destinataris especificats. La informació continguda és confidencial i està legalment protegida. Si us plau, si vostè rep aquest missatge per error, comuniqui-ho immediatament al remitent i elimini’l, ja que vostè no està autoritzat per a l'ús, revelació, distribució, impressió o còpia del seu contingut.


Imprimeix   Correu-e