INTRO, exposició d'escultures i pintures d'Anees Maani

Categoria
Exposició
Data
Divendres, 11 Octubre 2019 18:00 - Dijous, 31 Octubre 2019 22:00
Entrada lliure, oberta a tothom

L'exposició es podrà visitar durant el període de l'11 d'octubre al 31 d'octubre, de dimecres a dissabte de 18h a 22h del vespre.

 

La feina d'Anees Maani és una recerca i exploració de l'evolució de les formes en la natura i la cultura humana. Explora elements quotidians que apareixen de formes distintes en entorns diferents, i ho fa amb materials diversos, orgànics i no orgànics, artificials i naturals, antics i moderns.

Anees ve de Jordània, on va explorar l'art abstracte geomètric de l’Antiga Petra i altres períodes històrics de l’Orient Mitjà. Va viure tres anys a Malàisia, on va explorar diverses formes naturals dels boscos plujosos tropicals i del món submarí.

Ara s'ha traslladat a Catalunya, on li agradaria tenir una mirada més propera de l’escultura abstracta geomètrica i descobrir i explorar la seva evolució aquí; també voldria descobrir, entendre i provar algunes de les tècniques i els materials d’aquí.

En aquesta exposició us mostrarà escultures i pintures creades a Jordània, Malàisia, Kuwait i Espanya des del 1997 al 2019. Totes les obres són sense títol, ja que d’aquesta manera deixem  que cadascuna d’aquestes formes abstractes s’interpretin de manera diferent.

 

 
 

Totes les dates

  • Des de Divendres, 11 Octubre 2019 18:00 a Dijous, 31 Octubre 2019 22:00