Exposició TRENCAMENT, de Julieth Rodríguez Soronellas -LJH-

Categoria
Exposició
Data
Dissabte, 08 Febrer 2020 18:00 - Dissabte, 29 Febrer 2020 22:00
Entrada lliure, oberta a tothom

L'exposició es podrà visitar del 7 al 29 de febrer, de dimecres a dissabte de 18h a 22h

 

La Julieth Rodríguez Soronellas ens presenta l'exposició TRENCAMENT, 8 obres en les quals podreu veure el que ella denomina “trencar amb els anells de saturn”, amb això vol dir és que les limitacions ens les posem nosaltres mateixos i si un vol créixer i seguir lluitant per aconseguir el seus objectius, cal comprometre’s a treballar intensament i de forma constant. 

La Julieth, fascinada pel vidre com a material de creació, i per aconseguir nous objectius i reptes planteja  tots els seus projectes en vidre, o si més no amb aquest element com a base dels seus treballs artístics. Ha anat com­binant el vidre amb altres materials com l’acer, el ferro, el coure, el bronze, etc. La recerca constant de nous referents va originar una onada de creativitat i de ganes per voler realitzar peces que fossin dife­rents de les que havia presentat fins aquell moment.

 

 

Podeu consultar el catàleg digital e l'exposició al següent enllaç: http://www.calmasso.cat/exposicions/trencament-de-julieth-rodriguez-soronellas-l-j-h

 
 

Totes les dates

  • Des de Dissabte, 08 Febrer 2020 18:00 a Dissabte, 29 Febrer 2020 22:00